Çfarë janë cookies?
Cookies janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin ose telefonin tuaj celular kur vizitoni një uebsajt të caktuar. Këta skedarë teksti mund të lexohen nga faqet e internetit që vizitoni dhe të ndihmojnë në identifikimin tuaj kur rihapni të njëjtin sajt. Skedarët e tekstit mund të jenë të përhershëm ose të përkohshëm. Cookie-t e përhershme mbeten në kompjuterin tuaj kur fikni shfletuesin, pra dilni jashtë linje, ndërsa skedarët e përkohshëm fshihen kur mbyllni shfletuesin. Cookies përdoren për një sërë qëllimesh, të tilla si: kujtimi i aktiviteteve dhe preferencave tuaja (përfshirjet tuaja, zgjedhja e gjuhës, madhësia e shkronjave ose mënyra se si shfaqet faqja), ofrimi i faqes së përmbajtjes së personalizuar / të personalizuar në ueb dhe shfaqja e historisë së saj të navigimit.

 

Pse përdorim cookies?
Në faqen tonë të internetit www.infosignal.com.mk ne përdorim cookies për arsyet e mëposhtme:
• Të sigurojë funksionimin teknik të faqes së internetit;
• Të jetë në gjendje të mbledhë pa probleme statistika të përgjithshme dhe anonime;
• Për të mbajtur mend preferencat tuaja për mënyrën se si shfaqet faqja (preferencat për parametrat e ekranit, të tilla si kontrasti i ngjyrave ose madhësia e shkronjave);
• Për t’ju kujtuar / kujtuar nëse jeni apo jo dakord me përdorimin e cookies në faqen tonë të internetit.
Kur vizitoni faqen tonë të internetit www.infosignal.com.mk ne mund të regjistrojmë disa të dhëna nga kërkimi juaj, siç është adresa juaj IP, përmbajtja e faqes së internetit që keni vizituar, kur e keni vizituar atë dhe konkretisht nga cila faqe uebsajti jeni ridrejtuar.

 

Çfarë lloj cookie-sh përdorim?
Ne përdorim cookie të vazhdueshme, të cilat kujtojnë kërkimin/sesionin kur përdoruesi fiket shfletuesin, gjithçka për të ruajtur statusin e përdoruesit.

 

A mund të fshini ose kontrolloni cookies?
Informacioni i cookies nuk përdoret për identifikimin tuaj personal. Pranimi i këtyre cookies nuk është i nevojshëm për funksionimin e faqes së internetit, por ato ju ofrojnë aftësi më të mira kërkimi. Nëse dëshironi, mund t’i fshini skedarët e skedarëve ose t’i bllokoni ato, por nëse e bëni këtë, disa veçori të faqes në internet mund të mos funksionojnë siç duhet.

Ju mund të fshini të gjitha cookies që janë tashmë në kompjuterin tuaj dhe mund të modifikoni shumicën e shfletuesve për të parandaluar shfaqjen e tyre. Nëse e bëni këtë, mund t’ju duhet të rregulloni manualisht preferencat tuaja sa herë që vizitoni faqen e internetit dhe disa shërbime dhe veçori gjithashtu mund të mos funksionojnë.